GYIK

  • Lehet-e év közben csatlakozni a felkészítőhöz?

Igen, bármikor csatlakozhatsz. Az online tanulásnak éppen az a lényege, hogy a felkészülésed módja, üteme rajtad múlik. Ha lemaradtál az októberben vagy februárban induló csoportról, semmi gond, később is tudsz csatlakozni. Jelezd, hogy melyik felkészítő csomagot szeretnéd, és a tandíj megérkezése után – általában már aznap – küldöm is az első tananyagokat.

  • Az októberi érettségire is készítesz fel diákokat?

Igen, jelentkezz bátran, ha októberben szeretnél vizsgázni, és a tananyag ütemezését egyénileg megbeszéljük.

  • Vállalsz magántanítást is?

Sajnos nem, de ha csatlakozol az online felkészüléshez, az majdnem olyan, mintha magántanárral készülnél, csak sokkal olcsóbb. Az írásbeli felkészülés során heti kapcsolatban vagyunk, mert folyamatosan javítom az írásbeli feladatlapjaidat, és rendszeres visszajelzést kapsz a munkádról. A szóbeli csomag esetén pedig havonta beszélünk skype-on, ahol a szóbeli feleletedre adok visszajelzést. Egyébként pedig bármi kérdésed van, bátran megkereshetsz.

  • Mit jelent az online tanulás? Hogyan kapom meg az anyagokat?

Az írásbeli és szóbeli felkészüléshez szükséges anyagokat (tanulnivalók, kiegészítő anyagok, feladatlap) is egy online tanulási felületen fogod megtalálni pdf-ben vagy word formátumban. A felkészítő árának befizetése után kapsz majd tőlem e-mailben egy linket és egy egyedi jelszót, aminek segítségével be tudsz lépni majd a tanulási felületre. Ott heti lebontásban megtalálod majd a felkészítő tudásanyagát.

A szóbeli feleletekhez szükséged lesz majd skype-ra vagy Messengerre, hogy beszélgetni tudjunk.

  • Kidolgozott szóbeli tételeket kapok?

Nem teljes egészében. Mivel van 30 központilag kiadott témakör, és minden témakörből 4-5 szóbeli tételt lehet csinálni, ez 120-150 tételt jelentene. Minden szóbeli témakör esetében megadom, hogy az adott témakörből – szerintem az eddigi tapasztalatok alapján – milyen tételek lehetségesek.  Amiről a tankönyvben elegendő információt találsz, azt nem dolgoztam ki. Abban az esetben azonban, ha az adott tételről kevés vagy zavaros infó van a tankönyvben, azt alaposan kidolgozom. Így aztán egyetlen szóbeli témakör nálam 15-20 oldal. Ez azt jelenti, hogy a tankönyvi anyagon felül tőlem plusz 550-600 oldalnyi anyagot kapsz a szóbeli tételekhez!

  • A megrendelt csomagok részeként megkapom a tankönyveket is?

Nem, azokat magadnak kell beszerezned. A felkészülés kezdetén egészen pontosan megmondom, hogy melyik tankönyvből kell felkészülnöd, milyen atlaszt érdemes megvásárolnod, melyik kiegészítő könyv jó, melyik nem ér semmit. Így csak arra költöd a pénzedet, ami tényleg hasznos lesz számodra.

  • Az Emelt töri ABC részeként megkapom a szóbeli tételeket is?

Nem. Az Emelt töri ABC egy segédanyag, amelyben bemutatom neked, hogy néz ki az emelt töri érettségi, mit várnak tőled az egyes vizsgarészeken, hogyan tudod a legjobban megírni a különböző esszétípusokat, és hogyan tudsz a leghatékonyabban felkészülni a vizsgára. Ha szeretnél ebbe beleolvasni, a honlap nyitóoldalán megadhatod az e-mail címedet, és máris küldök részletet az e-bookból.

  • Hogyan tudok fizetni?

Átutalással, akár külföldről is. Először díjbekérőt fogok küldeni neked, ehhez szükségem lesz a számlázási adataidra (annak a személynek a neve, e-mail címe, lakcíme, akinek a számlájáról érkezik majd a befizetés). Az adataidra nagyon vigyázok, nem adom ki senkinek, és nem küldök hírlevelet sem, hacsak te magad fel nem iratkozol a hírlevél-listára. A befizetés megérkezése után küldök számlát, és máris küldöm az első tananyagokat.

  • Hogyan lehet részletre fizetni?

Csak a komplex csomag megrendelése esetén tudsz részletfizetést kérni. Két részletben fizethetsz:  a második részletet az első befizetés után négy héttel kell átutalnod.

  • A kiírt árakra még rá kell számolni az ÁFÁ-t?

Nem. Amikor megrendelsz tőlem valamit, a kiírt árról fogsz kapni díjbekérőt. Nem kell még pluszban ÁFÁ-val számolnod.

Ha van olyan kérdésed, amire itt nem kaptál választ, kérdezz bátran!

e-mail: torisuli2@gmail.com

telefon: 30/622-6799