Felkészítés az írásbeli vizsgára

A 2024-es érettségi követelmények alapján!

10-ből 9 diák kevesebb pontot kap az írásbeli emelt szintű történelem érettségijére, mint amennyit a tudása alapján kaphatna.

Hogy miért?

 • Mert fogalma sincs, hogyan kell a leghatékonyabban, a legtöbb pontot érő történelem esszét írni.
 • Mert nem tudják, hogyan kell forrást elemezni
 • Mert nem gyakorolták be a rövid választ igénylő feladatokat. Nem válik rutinná ezeknek a feladatoknak a megoldása.
 • Mert fogalmuk sincs, hogy a vizsgáztatók milyen szempontok alapján javítják a dolgozatukat.
 • Mert senkitől nem kapnak SZEMÉLYRE SZABOTT VISSZAJELZÉST a felkészülésük folyamán.

Ha velem készülsz fel az emelt szintű történelem érettségid írásbeli részére, akkor az összes hibát kiküszöbölheted.

Így segít neked az online emelt történelem írásbeli előkészítő

 • Megtanítalak arra, hogyan írd meg a rövid, a hosszú és a komplex esszét. Megmutatom azokat a trükköket, amelyek segítségével a legjobb esszét írhatod.
 • Megtanítalak forrást elemezni.
 • A felkészülés során begyakorlod a különféle feladattípusokat, rutinná válik a megoldásuk, így az érettségin gyorsan és flottul megy majd minden.
 • Megmutatom, milyen szempontok alapján javítják a dolgozatodat.
 • 16 héten át SZEMÉLYRE SZABOTT VISSZAJELZÉST kapsz. A feladatlapjaidba beírom a jó megoldásokat, mintaesszékkel segítelek. Bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz. EZT EGYETLEN ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐ SEM ADJA MEG NEKED!

emelt szintű történelem érettségi

Hogy néz ki ez az emelt szintű írásbeli történelem érettségire felkészítő tanfolyam?

 • A felkészítőbe bármikor be tudsz kapcsolódni, éppen ez a távoktatás lényege. A felkészítő időtartama 16 hét. Minden hétre vonatkozóan megkapod a tematikát, amit meg kell tanulnod. Oldalszámra pontosan megadom, hogy melyik gimnáziumi történelem tankönyvből mit kell megtanulnod.
 • Csak és kizárólag azokat a témaköröket jelölöm ki, amelyek szerepelnek az érettségi követelményekben. (Csak semmi fölösleges tanulás!)
 • Minden hétre vonaktozóan kapsz egy feladatsort is, amely az adott témakörre vonatkozó rövid választ igénylő feladatokat és a témával kapcsolatos esszét Néha rövid, néha hosszú esszéket kell majd írnod, így mindkét feladattípust gyakorolhatod.
 • Neked az lesz a feladatod, hogy megtanuld az adott hétre vonatkozó témakört, és kitöltsd az általam összeállított feladatlapot, írd meg az esszét, majd a következő vasárnap éjfélig küldd vissza
 • A vasárnap éjfélig visszaküldött feladatlapokat kijavítom, beírom a jó megoldásokat, az esszét értékelem – pontosan úgy, ahogy azt majd az írásbeli vizsgádat javító tanárok is teszik -, majd visszaküldöm neked. Minden egyes esszét pár soros megjegyzéssel fogok ellátni, hogy ne csak a pontszámokat lásd, hanem azt is tudd, hogy mit csináltál jól, és hol kell még javítanod a teljesítményeden.

Miért érdemes velem tanulnod online formában?

 • Mert ha végigcsinálod velem ezt a 16 hetes írásbeli felkészülést, akkor négy hónap alatt már átismételted a négy év történelem anyagát.
 • A négy hónap alatt megtanulsz forrást elemezni, megismered a legújabb esszétípust, és a leggyakoribb tesztfeladatokat.
 • 16 héten át személyre szabott visszajelzést kapsz a teljesítményedről egy vizsgáztató tanártól. (Ezt a nagy létszámú felvételi előkészítő csoportokban soha nem fogod megkapni!)
 • Mivel a tanulás online formában történik, nem pocsékolod az idődet azzal, hogy utazgatsz az előkészítőre vagy a magántanárhoz, ahol a tanárok többsége azzal tölti a drága tanórákat, hogy újra elmondja neked azt a tananyagot, amit egyszer már úgyis végighallgattál a suliban az órákon, és a tankönyvből is meg tudnád tanulni. Azt gondolom, hogy hasznosabb, ha az idődet arra fordítod, hogy leülsz, és tényleg nekiállsz megtanulni a tananyagot, hétről hétre időt szánsz arra, hogy begyakorlod az érettségin előforduló feladattípusokat.

Akik már tanultak velem, ezt mondták:

“Kedves Vali! Nagyon hálás vagyok neked az írásbeli felkészítésért! A suliban mi soha nem írtunk esszét, de az Emelt töri ABC-ből és a heti rendszeres feladatlapjaidból egészen jól megtanultam, hogyan kell csinálni. Nagyon sokat segített, hogy minden egyes esszémet bőséges széljegyzetekkel láttad el, és nem csak azt írtad oda, hogy mi nem jó, hanem javaslatokat tettél arra is, hogyan lehetne jobban csinálni. Köszönöm szépen a segítségedet!” (Kovács Péter – Szeged)

“Igazán örülök, hogy rád találtam a neten! Nagyon sok időt megspóroltál nekem a távoktatással. Mivel falun élek, be kellett volna járnom a szomszédos kisvárosba magántanárhoz, hogy felkészüljek. Veled viszont otthonról is tudtam tanulni, Köszönöm, hogy mindig olyan gyorsan kijavítottad a feladatlapjaimat. Nagyon sokat tanultam a megjegyzéseidből és a pluszban küldött anyagokból. Az írásbelim – hála neked – 86%-os lett!” (Kiss Nóra – Bodajk)

Felhívom a figyelmedet arra, hogy ha ezt a tananyagot megvásárolod, az 365 napig áll rendelkezésedre. (Az írásbeli feladatlapokat is egy naptári éven belül javítom ki.)

Mibe kerül mindez?

AZ ÍRÁSBELI FELKÉSZÍTŐ ÁRA 2024. augusztus 31-ig  48.000 Ft.

(Érdemes minél előbb jelentkezni, mert véges a javítási kapacitásom, csak korlátozott számú jelentkezőt tudok fogadni.)

A jelentkezéshez TÖLTSD KI AZ ALÁBBI MEGRENDELÉSI ŰRLAPOT!

Rendeld meg most!

Ha kérdésed van, vagy valami nem világos a felkészítővel kapcsolatban, akkor írjál vagy hívjál bátran! torisuli2@gmail.com vagy 30/622-6799